Cum să îți mărești veniturile în perioadă de criză ?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

În vremurile pe care le trăim, pline de incertitudine economică, politică și mai ales în plină criză medicală, cu toții ne-am gândit cel puțin o dată cum să facem să câștigăm un venit suplimentar astfel încât să ne asigurăm un trăi decent și dacă se poate, de ce nu, să punem și un ban deoparte.

Lunar sesizăm că prețurile cresc atât la alimentele de bază, cât și la combustibil, curent electric și gaz, iar toate aceste lucruri impacteaza și scad nivelul de trai al individului și al familiei.

În cazul în care deja ai un job și ești constrâns de tot soiul de responsabilități, poți începe  să vinzi asigurări part-time, ca modalitate de a-ți asigura un venit suplimentar.

Absolut orice persoană poate găsi activități alternative job-ului zilnic, cu ajutorul cărora să își suplimenteze veniturile lunare.

Consideri că ai bune calități sociale și de conversație? Reușești să captezi atenția persoanelor din jurul tău și să îi determini să facă ceea ce le ceri?

Ei bine, atunci cu siguranță poți să vinzi foarte ușor și asigurări!

Întrebarea firească pe care o să ți-o pui este de ce să vând eu asigurări?

Iată câteva motive:

  • Pentru a-ți crește lunar venitul, lucru de care cu toții avem nevoie;
  • Pentru că sigur ai rude și prieteni care au nevoie de asigurări și care pot fi clienții tăi;
  • Pentru că prețurile și facturile lunare sunt mereu în creștere și obținând un venit suplimentar, nu mai ai grija acestora;
  • Pentru a avea un trai mai bun;
  • Pentru că este un mod rapid, eficient și comod de a obțineun venit suplimentar;
  • Pentru că la 5 asigurări vândute poți câștiga un venit de aproximativ 700 de lei.

Următoare întrebare este cum câștig venitul din vânzarea de asigurări?

În colaborare cu un broker de asigurări începi să vinzi polițe de asigurare, iar în urmă vânzării fiecărei polițe încheiate primești un procent din valoarea acesteia. Pe masura ce lunar îți crești numărul de polițe încheiate, îi crești și comisionul încasat din polițele vândute și ai un venit mai mare în fiecare luna. Pentru a începe să îți formezi o o baza de clienți cu care să lucrezi poți începe prin a vinde polițe de asigurare prietenilor, familiei și vecinilor, urmând că apoi să-ti mărești cercul de clienți prin recomandarea pe care aceștia ti-o fac către alți prieteni, rude sau vecini de-ai lor.

Sună tentant și deloc complicat! Tot ce ai de făcut este să colaborezi cu un broker de asigurări ca să poți să te apuci de treabă! Câștigul stă în cât ești de determinat și cât de mult îți dorești să îți aduci un plus în venitul lunar!

Îți las mai jos și un playlist de pe canalul meu de Youtube unde găsești multe clipuri despre acest domeniu

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.