Diaspora intreprinzatoare

Daca vrei sa aplici la proiectul Diaspora Intreprinzatoare, nu trebuie sa devolti o afacere independenta. Poti opta pentru o franciza pe care sa o implementezi in tara.

Ce este franciza?

Oportunitate de afacere prin care poti sa folosesti un brand cunoscut si puternic pentru a-ti deschide propria intreprindere.

Cum functioneaza?

Ai posibilitatea sa vinzi produsele sau serviciile francizorului (cel care detine brandul), sub denumirea comerciala a acestuia, beneficiind de sprijinul si ajutorul lui pentru a obtine cele mai bune rezultate, in schimbul unei taxe stabilite prin contractul de franciza.

Care sunt avantajele unei francize spre deosebire de o afacere independenta?

  • Este o afacere sigura prin franciza ai siguranta unei intreprinderi care are deja o istorie de succes in spate si model de business pe care te poti baza
  • Nu incepi de la 0 dispui de o serie de operatiuni, informatii , metode si materiale de promovare, precum si experienta francizorului care deja stie ce trebuie sa faci pentru ca afacerea sa functioneze
  • Scalabilitate ai posibilitatea sa faci previziuni exacte pe baza istoricului afacerii, iar studiile pe baza afacerii deja existente te pot ajuta sa iei decizii documentate.

 

De ce sa achizitionezi o franciza broker de asigurari ?

Asigurarea nu este doar o vanzare – cumparare a politelor de asigurare. Contractarea si consumul serviciilor de asigurare necesita profesionalism si anumite cunostinte din partea consumatorilor. Practica ne demonstreaza ca este eronata opinia conform careia poti solutiona problemele ce tin de managementul riscului si de asigurari, fara cunoasterea anumitor aspecte legislative si principii specifice activitatii de asigurare si managementului de risc. E nevoie de calificare, experienta si abordare profesionista. Cum sa alegi cea mai buna companie dintre cele peste 30 de companii ce activeaza pe piata? Cum sa negociezi o acoperire buna la un pret adecvat? Cum sa inchei un contract ce si-ar garanta obtinerea despagubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum si raspunsurile la alte intrebari intra in competenta unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurari ii revine rolul esential de a ajuta clientul sa-si exercite dreptul la libera alegere, actionand ca intermediar intre vanzatorul si consumatorul serviciilor de asigurare.

In calitate de francizat Ritter Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurari alaturi de francizor, care are o vasta experienta in domeniu, gestionand o paleta larga de servicii si transformand aceasta activitate intr-un business de sine statator, cu o recurenta anuala ce va tine doar de capacitatea ta de a interactiona intr-un mod profesionist cu clientii din portofoliu.

Aplica acum si construieste planul tau de afaceri prin franciza!

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up