Iti poti dezvolta afacerea cu franciza RITTER Broker

franciza ritter broker de asigurare

Anul 2018 eu il numesc anul expansiunii Ritter Broker pentru ca anul acesta a inceput in forta, am mai deschis 2 puncte de lucru pe langa cele pe care le aveam, ajungand la un total de 6 agentii proprii n Bucuresti si Ilfov ( agentiile ritter broker le gasesti aici ), am lansat franciza Ritter si extinderea in afara capitalei, cu puncte de lucru in toata tara.

Povestea brand-ului Ritter Broker a pornit la nceputul anului 2010 din dorinta mea si a partenerilor de a crea o firma de brokeraj care sa raspunda tuturor nevoilor unui client, fie el persoana fizica sau juridica.

Echipa noastra ajuta clientul sa aleaga compania de asigurari care sa-i ofere cele mai bune conditii in raport cu tipul de asigurare pe care il solicita si care, in acelasi timp, sa ii garanteze siguranta pentru plasarea riscurilor.

Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.

Astfel ca misiunea noastra a devenit in toti acesti ani de dezvoltare un mod de a face afaceri in care ne angajam sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism, reprezentand interesele clientului in relatia cu societatile de asigurare. De aici s-a nascut si sloganul Siguranta unui parteneriat de succes, care ne reprezinta in totalitate

Am gandit franciza Ritter Broker ca pe o forma de dezvoltare, adunand in familia Ritter si agenti economici care doresc sa isi mareasca veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cat si de experienta necesara pentru a porni singuri la drum.

Astfel ca franciza este ca o strada cu sens dublu : pe de o parte, prin partenerii francizati, ne marim reteaua de distributie la nivel national, pe de alta parte, francizatii care ni se alatura la drum beneficiaza de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct in care fiecare stie ce are de facut.

Avantajele de care vor beneficia toti viitorii francizati sunt multiple si pornesc de la faptul ca vor avea acces la baza de date a clientilor Ritter Broker, vor avea aceleasi standarde impuse de catre Ritter Broker si nu se vor face diferente privind ofertele de la societatile de asigurari de pe plan international, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pietei asigurarilor, prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor si li se vor oferi servicii complementare politelor de asigurare, care ii vor ajuta sa isi creasca veniturile. 

Noi vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung si foarte lung, din care sa beneficiem fiecare in parte de experienta celuilalt si astfel sa dezvoltam o echipa consolidata ce va deservi exclusiv francizatilor si nevoilor acestora. Vom acorda acces instant si gratuit la platforma Ritter care sustine intreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate si transparenta in privinta comisioanelor si a contractelor.

In calitate de francizat Ritter, acestia vor beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurari alaturi de un francizor cu o vasta experienta in domeniu, gestionand un portofoliu care acopera o plaja larga de tipuri de asigurari si isi vor transforma activitatea intr-un business de sine statator, cu o recurenta anuala ce va tine doar de capacitatea francizatilor de a interactiona intr-un mod profesionist cu clientii lor din portofoliu.

Daca doresti sa citesti mai in detaliu despre franciza Ritter Broker o poti face aici .

Daca esti interesat sa achizitionezi franciza Ritter Broker, trimite-ne solicitarea ta la adresa de email office@ritter.ro 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up