NIKOS Greek Taverna

Pentru ca imi face placere din cand in cand sa ies din cotidian, weekend-ul acesta am tras o fuga pana la mare chiar daca vremea nu a tinut cu mine neaparat  .

Avantajul pe care il ai atunci cand te duci la mare pe vreme mai putin de plaja este ca e destul de liber pe strazi si prin statiuni si de aceasta data chiar am batut statiunile in lung si in lat pentru ca trebuie sa recunosc ca in unele din statiuni nu am mai fost de cand eram copil si mi-am dorit sa vad cum mai arata.

Sambata dupa atat plimbat, gasit locuri fantastice, identificat potential al litoralului de dezvoltare, proiecte care mai de care noi deschise, o gramada de complexe residentiale sau blocuri cu apartamente de vanzare ce isi asteapta noii proprietari sa vina sa se instaleze la malul marii, dupa o incercare „esuata” de a ajunge la mega concertul fenomen radio Zu ( vremea aici nu a mai tinut deloc si ploaia era mai de graba de toamna decat de vara ), am decis sa ne asezam sa mancam ceva.

Cum gandul unei vacante sau al unui weekend prelungit include mereu si Grecia, fiind pe litoral, ne-am gandit sa aducem Grecia la noi si sa mancam intr-un restaurant cu specific grecesc din Mamaia Nord si anume NIKOS Greek Taverna. Zis si facut, ne indepartam de forfota din Constanta si ne retragem in linistita de aceasta data Mamaia Nord  ( ciudat este ca de obicei este invers Mamaia Nord este sufletul petrecerii si Constanta mai linistita ).

Ca sa facem povestea scurta: merita sa mergeti la Nikos Greek Tavern pentru ca da, o sa va simtiti ca in Grecia! Mancarea este geniala: de la buiurdi, la branza feta saganaki, la feta tiganiti, la kefalotyri saganaki, la salata NIKOS Greek Taverna si salata greceasca de post, totul a fost exact cum ne-am dorit, muzica la fel, serviciile sunt foarte bune, mancarea vine repede si pe deasupra daca doresti sa iti achizitionezi pentru acasa diferite produse traditionale grecesti ai un mic magazinas in incinta restaurantului de unde o poti face.

Si cum dragostea trece prin stomac, pe noi ne-au castigat  !

Va recomand daca aveti drum prin Mamaia Nord sau prin Constanta sa popositi la masa la NIKOS si nu veti regreta decat poate cateva kilograme in plus pe cantar !

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up