Eataly World: Primul parc tematic al Italiei cu o investitie de 106 de milioane de dolari

Pregateste-te pentru Eataly World: Primul parc tematic al Italiei cu o investitie de 106 de milioane de dolari

Viitorul desprins parca dintr-o fantezie al alimentelor italiene serveste traditionalele paste, vinuri, ateliere de diverse tipuri, dar si plimbari si posibilitatea de a inchiria tricicluri pentru adulti.

Cand isi va deschide portile in octombrie 2017, FICO Eataly World va fi diferit de orice parc tematic de mancare a vazut vreodata: fiind parte din complexul de 20 hectare din Bologna, Italia, vor exista 108.000 de metri patrati de livezi, pasuni si gradini; 6 alei principale; 40 de ateliere si 25 de restaurante si standuri de mancare din care puteti alege pizza, paste si desigur pentru italieni traditionala polenta, pentru noi romanii traditionala mamaliga .

Pentru a defini si mai bine atmosfera parcului tematic vor exista 500 de triciclete pentru adulti, echipate cu cosuri de cumparaturi, triciclete create special pentru complexul Eataly World de catre producatorul de biciclete italiene celebrate Bianchi.

Sunt convins ca vizitarea complexului o sa fie chiar distractiva !

Pasunile din acest complex nu vor avea numai iarba mica si doar cateva vaci de Jersey – in conformitate cu Bloomberg Pursuits, aici veti gasi noua tipuri de vaci, cinci tipuri de porci, cinci tipuri de capre, cinci tipuri de oi si iepuri, gaste si gaini. ( Daca v-ati intrebat vreodata de unde provine bistecca alla Fiorentina, aruncati o privire la tipul de vaca de Chianina, pe care o puteti admira chiar aici ).

Vizitatorii vor putea face totul, de la care este procesul de fabricare al celebrului prosciutto, pana la cum se vedea graul, ce urmeaza a fi transformat in faina si apoi din care se fac mai multe tipuri de paste fainoase. Este, asa cum imi place sa il supranumesc acum imaginand cum arata: un paradis de carbohidrati si vin, unde probabil veti dori sa stati cat mai mult timp ! Din fericire pentru silueta noastra, experienta Eataly World are planificata deschiderea unui hotel de peste 200 de camere, dar abia in 2018.

Dezvoltatorii spera ca proiectul care a avut o investitie de 106 milioane de dolari se va amortiza cat mai repede: Intrarea este gratuita, iar reprezentantii Eataly World spun ca se asteapta ca undeva la 6 milioane de turisti sa viziteze anual complexul, dintre care au estimat ca doua milioane vor fi straini.

Puteti conta pe mine si pe gasca mea de prieteni care asteapta cu nerabdare deschiderea oficiala pentru a trage o fuga macar de un weekend  !

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up