Omniasig asigura, prin intermediul RITTER Broker, Grand Hotel du Boulevard, unul dintre cele mai vechi hoteluri din Bucuresti

Omniasig a castigat in fata Asirom contractul pentru asigurarea complexa a Grand Hotel du Boulevard, unul dintre cele mai vechi hoteluri din Bucuresti, asiguratorul fiind consiliat de Ritter Broker de Asigurare. Imobilul, inaugurat in 1873, va fi transformat in hotel de lux si afiliat lantului hotelier maltez Corinthia.

Intermediata de Ritter Broker, polita a fost incheiata pe o perioada de 1 an, cu o suma asigurata de 18,6 milioane de euro, si are acoperiri complexe ale cladirii si interiorului, pornind de la pachetul FLEXA (pentru incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri s.a.), cutremur, riscuri atmosferice, vandalism, fenomene electrice, dar si alte riscuri precum boom sonic, coliziune cu (auto)vehicule si avarii la instalatiile de utilitati.

„Am oferit consultanta clientului in plasarea riscului si am construit, impreuna cu societatea de asigurari, o polita personalizata, gandindu-ne in primul rand la istoria si frumusetea cladirii, dar si la riscurile ce pot aparea si care trebuiesc sa fie luate in calcul”, a declarat pentru Profit.ro Alexandra Bratescu, director de vanzari al Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare.

Anterior, Grand Hotel du Boulevard a fost asigurat la Asirom Vienna Insurance Group. Acum, la licitatie, s-au inscris Omniasig, Asirom si alte companii de asigurare.

Construit dupa planurile arhitectului cladirii Universitatii Bucuresti, Alexandru Orascu, Grand Hotel du Boulvard se afla in patrimoniul Niro Investment Group, fiind clasificata de Ministerul Culturii ca monument de cultura si arhitectura, clasa A.

In prima parte a lunii octombrie, Profit.ro a anuntat in exclusivitate ca Niro Investment, companie controlata de omul de afaceri Nicolae Dumitru, a cumparat 50% din actiunile Ritter Broker de Asigurare, intermediar cu o cota de 0,19% din piata de profil la finele anului trecut. 

Continuarea articolului o poti gasi pe profit.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up