RITTER Broker ajunge si in Regatul Suediei

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Incepand cu 21 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Suediei.

Suedia este a zecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia si Norvegia.

Autorizatia este acordata de catre Finansinspektionen – The Swedish Financial Supervisory Authority in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Suediei.

Finansinspektionen – The Swedish Financial Supervisory Authority este autoritatea din Suedia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Suedia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean suedez sau companie inregistrata pe teritoriul Suediei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Suedia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Suedia accesand acest link www.fi.se

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.