Răscumpărarea de clasă la RCA

             Știai că îți poți răscumpăra clasa de bonus de pe polița RCA?

        Există o clauză în legea RCA ce spune că dacă faci accident, să spunem că ai clasa de bonus pe asigurarea ta RCA B8, cobori doua clase la B6. Ce înseamnă asta? În momentul în care te vei duce să îți faci o nouă poliță RCA la reînnoire vei plăti mai mult.

        Odată ce societatea de asigurări a achitat această despăgubire, te poți duce la această societate și să le propui răscumpărarea clasei de bonus. Ca acest accident să fie șters din baza de date Aida.info.ro trebuie să achiți dosarul de daună sau contravaloarea  dosarului de daună.

        Este foarte utilă această clauză la daune foarte mici, precum o bară zgâriată, o aripă usor lovită. În acest caz, este rentabil.

            În ce situații îți poate fi folositoare răscumpărarea RCA?

        În cazul în care împrumuți autovehiculul cuiva, care face accident, ar trebui ca acea persoană să-ți achite despăgubirea, deoarece clasa de bonus va scădea. Această clauză poate fi în avantajul tău pentru când îți vei înnoi polița de asigurare, deși nu este vina ta.

        În cazul în care deții o firmă și ai mai multe mașini ale companiei, poți răscumpăra aceste clase de bonus. Se poate face acest lucru la polițele tale RCA în cazul în care șoferii fac accident. Poți pune o clauză acestor șoferi ca în cazul în care fac accident, iar dosarele de daună nu sunt scumpe, aceștia să îți achite despăgubirea. Așadar, clasele de bonus de pe polițele RCA nu vor fi afectate și vei reduce din posibilele cheltuieli.

        Poți folosi această clauză de rescumpărare a clasei de bonus doar dacă societatea de asigurări a achitat această despăgubire.

        Am scris și alte articole, tot din domeniul asigurărilor ce îți pot veni de folos

Unde îți poți verifica asigurarea de răspundere civilă auto

Care sunt metodele de plată a asigurărilor?

Ai nevoie de asigurarea RCA în original ?

        Am realizat și un clip pe youtube despre răscumpărarea RCA, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up