Unde îți poți verifica asigurarea de răspundere civilă auto

             Cum poți verifica valabilitatea poliței RCA?

         Poți verifica rapid și ușor valabilitatea poliței RCA pe acest site Verificare polita RCA. Poți afla valabiltatea poliței RCA după două criterii, numarul de înmatriculare sau după seria de șasiu a mașinii.

         Cu ajutorul acestui site vei putea avea acces la informații utile. Ți se va preciza data deschiderii cât și a expirării valabilității, dar și societatea la care este deschisă această poliță.

             În ce alte condiții poți folosi acest site?

        Poți folosi acest site și în cazul în care împrumuți mașina unui prieten sau a unei rude și nu esti sigur de valabilitatea asigurării.

        O altă situație este atunci când ești lovit în trafic, iar cel ce ți-a avariat mașina fuge de la locul faptei. Este de ajuns ca tu să îi reții numarul de înmatriculare și să-l verifici pe acest site. Informațile dobândite, le poți declara ulterior la poliție.

        Am realizat și un clip pe youtube despre verificarea valabilității RCA, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up