RITTER autorizat in Spania

Incepand cu 22 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Spaniei.

Spania este a cincisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Croatia, Marea Britanie, Ungaria si Italia.

Autorizatia este acordata de catre Direccin General de Seguros y Fondos de Pensiones in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Spaniei.

Direccin General de Seguros y Fondos de Pensiones este autoritatea din Spania care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Spania.

In baza licentei putem prezenta oferte de asigurari oricarui cetatean spaniol sau companie inregistrata pe teritoriul Spaniei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Spania care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Spania accesand acest link www.dgsfp.mineco.es

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up