RITTER autorizat si in Danemarca

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Incepand cu 11 decembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Danemarcei.

Danemarca este a saisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Croatia, Marea Britanie, Ungaria, Italia si Spania.

Autorizatia este acordata de catre Finanstilsynet – The Danish Financial Supervisory Authority in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Danemarcei.

Finanstilsynet – The Danish Financial Supervisory Authority este autoritatea din Danemarca care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Danemarca.

In baza licentei putem prezenta oferte de asigurari oricarui cetatean danez sau companie inregistrata pe teritoriul Danemarcei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Danemarca care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Danemarca accesand acest link www.finanstilsynet.dk

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.