RITTER broker autorizat in Italia

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Incepand cu 8 decembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Italiei.

Italia este a paisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Croatia, Marea Britanie si Ungaria.

Autorizatia este acordata de catre IVASS – Istituto per la vigilanza sulle assicurazioni in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Italiei.

IVASS – Istituto per la vigilanza sulle assicurazioni este autoritatea din Italia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Italia.

In baza licentei putem prezenta oferte de asigurari oricarui cetatean italian sau companie inregistrata pe teritoriul Italiei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Italia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Italia accesand acest link www.ivass.it

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.