Acceseaza RITTER.ro pentru a colabora cu noi

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL ( ritter.ro ) este o companie cu capital 100 % romanesc de intermediere, consultanta si asistenta in domeniul asigurarilor ce efectueaza analiza financiara a fiecarui potential client in functie de necesitatea acestuia.

Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostri in ceea ce priveste:

– Controlul, administrarea si transferul riscurilor

– Reprezentare si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor

Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.

 

Promovand o gama larga de tipuri de asigurari atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Bulgariei, acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica.

RITTER Broker urmareaste sa promoveze, dupa mijloacele sale, cultura publica in domeniul asigurarilor, prin oferirea de informatii corecte si complete tuturor celor interesati.

Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu colaboratorii societatilor de asigurari.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up