RiTTER se autorizeaza si in Portugalia

Incepand cu 9 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Portugaliei.

Portugalia este a opta tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia si Letonia.

Autorizatia este acordata de catre Autoridade de Supervisao de Seguros e Fundos de Pensoes in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Portugaliei.

Autoridade de Supervisao de Seguros e Fundos de Pensoes este autoritatea din Portugalia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Portugalia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean portughez sau companie inregistrata pe teritoriul Portugaliei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Portugalia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Portugalia accesand acest link www.asf.com.pt

In acest moment RITTER Broker este singura societate de brokeraj de asigurari din Romania autorizata pe teritoriul Portugaliei.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up