Planurile de expansiune Ritter Broker si preluarea a 50% din companie de catre NIRO Investment Group

Ritter Broker, companiei fondata in urma cu 8 ani de catre finantistul Catalin Vasile si directorul de vanzari Alexandra Bratescu planuieste extinderea punctelor de lucru in toate orasele din tara pana la finalul anului 2020, in regim propriu sau in sistem de franciza.

In urma cu mai putin de o luna, compania detinuta pana nu de mult de catre cei doi tineri antreprenori, a vandut 50% din activele companiei catre unul dintre cele mai cunoscute grupuri de investitii cu capital romanesc, NIRO Investement Group.

In urmatorii trei ani, vrem sa crestem semnificativ numarul agentilor, de la peste 40, in prezent, la circa 500. De asemenea, vrem sa fim prezenti cu cate un birou in fiecare resedinta de judet. Prin aceasta extindere, credem ca Ritter Broker poate sa urce in clasamentul brokerilor de profil, undeva in zona locurilor 30-40, de la pozitia actuala situata intre locurile 70-80 Catalin Vasile – Partener & Director General Ritter Broker.

Atat eforturile depuse in dezvoltare de asociatii Ritter Broker cat si asocierea cu grupul de firme Niro aduc pe piata romaneasca un concept nou in care viitori asistenti in brokeraj devin parteneri in afaceri si oricine este interesat sa intre in domeniul brokerajului de asigurari are acum o varianta facila. Procedura este una simpla, iar pentru detalii ii puteti contacta pe email la adresa office@ritter.ro sau telefonic la numarul de telefon 0374.600-700.

 

Ritter Broker a pus bazele unui sistem profesionist de franciza in domeniul asigurarilor si al leasingului financiar, sistem ce vine in sprijinul francizatului, oferind atat un pachet extins de servicii, produse si colaboratori cat si know-how-ul in materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele si produsele de asigurari si leasing financiar.

Continuarea articolului o gasesti pe romanialibera.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up