Se intampla in Romania. Firma care te transforma, peste noapte, in patron. Iti da chiar si birou – articol capital.ro

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Unul dintre brokerii mici de asigurari , care a trecut in 2018 printr-o schimbare importanta de actionariat, anunta lansare unui sistem unic pe piata din Romania. Practic, brokerul pune la dispozitia celor dispusi sa plateasca o afacere la cheie, in domenjul financiar, cu produse de asigurari, pensii si leasing, cu know how si brand si chiar cu un birou.

Incepand cu acest an, Ritter Broker a implementat un sistem de franciza sub numele boutique financiar la cheie.  Prin intermediul acestuia, viitorii clientii beneficiaza de polite de asigurari, de pensii private pilon III dar si de oferte de leasing atent concepute pentru nevoile lor.

Compania colaboreaz? cu 30 de societati de asigurari, 3 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 12 companii de leasing financiar ?i operational, oferind peste 1.000 de produse financiare, ce pot fi comercializate prin sistem de franciza si de catre viitorii parteneri.

Oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor sa se dezvolte si sa ramana independenti in acelasi timp. Franciza este construita pe module ce pot fi dezvoltate in functie de zona si partenerul ales. Adresabilitatea e larga si poate fi construita pe paliere de buget in directa relatie cu potentialul partenerului, afirma Catalin Vasile, director general Ritter Broker.

Articolul complet il gasesti pe capital.ro

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.