UberFeeds – donatii zilnice de la FRUFRU

Idee foarte interesanta de la UBER

Uber a facut un parteneriat cu frufru, care se prezinta cam asa: pentru ca FRUFRU are alimente care expira repede (aprox 3 zile de cand le-au pus la raft), arunca foarte multa mancare. Incepand de azi, soferii Uber vor trece zilnic pe la magazinele frufru si vor lua alimentele care nu se cumpara, apoi le vor duce unor fundatii si asociatii care au grija de persoane defavorizate.

Practic, acest parteneriat ( numit UberFEEDS ) contribuie la reducerea risipei de hrana si ajuta in acelasi timp oamenii care nu au acces in mod normal la o masa sanatoasa si gustoasa.

UberFEEDS este o modalitate concreta de a reduce risipa si de a distribui alimente catre oamenii care au nevoie de ajutor. In drumul lor spre casa sau intr-o pauza intre curse, soferii parteneri Uber merg la magazinele FRUFRU, ridica produsele alimentare si le transporta catre asociatiile partenere: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Fundatia Regina Maria si Asociatia SOS Satele Copiilor. Acestea se ocupa mai departe de distributia produselor catre familii, copii si varstnici care au nevoie de ajutor, contribuind astfel la reducerea risipei.

P.S: Daca reprezinti o asociatie, poti primi si tu donatii, iar daca ai un restaurant, poti dona si tu mancarea, in loc s-o arunci.

Mai multe detalii gasesti pe  blogul Uber.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up