Cât poți câștiga din vânzarea asigurărilor?

Cât de mult poți câștiga din asigurări ?

O să abordăm acest subiect din perspectiva a doua categorii distincte de persoane .

Prima categorie.
Persoanele care desfășoară această activitate part-time. Persoanele care activează și vând polițe de asigurări de acasă/de la birou, făcând-o ca al doilea job în vederea suplimentării venitului lunar.

A doua categorie
Persoanele care desfășoară această activitate full time. Persoanele care activează și vând polițe, având acest domeniu ca venit principal, dedicându-și timpul zilnic în vederea comercializării polițelor.

Câți bani câștigă o persoană care activează part-time ?

Ei bine, o să luăm exemplul unei colege care a vândut aproximativ 405 polițe anul trecut, polițele generând un venit de aproximativ 70.000lei, iar comisionul pe care ea l-a generat lunar este de aproximativ 700 de lei lunar. Aceasta a mărturisit că toți acești clienți ai ei sunt rude apropiate, prieteni și colegi de muncă, practic nu are nicio investiție.

Câți bani câștigă o persoană care activează full time ?

Persoana în cauză activează în domeniu de aproximativ 9 ani, desfășurând această activitate aproximativ 8 ore pe zi, iar în raportul său de vânzări de  anul trecut indică aproximativ 6000 de polițe vândute, polițe ce au generat vânzări de aproximativ 4.1 milioane de lei anual. Comisionul pe care acesta l-a general anual este de aproximativ 41.000lei.

Cel mai important de reținut este că dacă te simți motivat, acest domeniu îți poate aduce venituri la care nu te-ai fi așteptat vreodată.

Dacă ești interesat să colaborăm, contactează-ne la contact-RITTER

Pe blogul nostru, am scris în trecut numeroase articole ce sigur îți pot veni de folos, cum ar fi:

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie în viitor și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up