Cu Ritter Broker poți căștiga bani!

        Cu Ritter Broker ai posibilitatea de a câștiga bani prin promovarea asigurărilor.

          La Ritter Broker am dezvoltat un sistem de remunerare pe bază de link-uri de afiliere. Astfel, dacă ai o pagina de Facebook/Instagram/Blog, îți putem oferi un link, pe care îl poți integra în diferite postări.

         Odată ce clientul a comandat o asigurare tu vei fi remunerat în baza unui comision de marketing.
Deci, dacă ai o pagină de Facebook, Instagram, un profil de LinkedIn, ori un canal de Youtube cu minim 10.000 de urmăritori. De asemenea, dacă ai un Blog/Site care are un trafic de minim 10.000 de oameni lunar, fie ești un influencer.

         Ce experiență avem?

        Activăm în acest domeniu de peste 10 ani de zile, fiind foarte serioși, servind clienții cu o foarte mare disponibilitate. Deja colaborăm cu numeroși influenceri, colaborare care aduce câștiguri ambelor părți.

        Dacă ești interesat de o astfel de colaborare ne poți contacta aici: contact-RITTER.

        Am scris în trecut și alte articole despre franșiza la asigurarea CASCOîntrebari uzuale despre asigurările auto ce sigur îți pot veni de folos

        Am realizat și un clip pe youtube despre colaborarea cu Ritter, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up