Vrei să anunți o daună pe CASCO ?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Orice daună provocată, în cazul în care ai asigurare CASCO, trebuie notificată într-un anumit termen.

Anunțarea producerii unui eveniment asigurat de o poliță de asigurare CASCO se face respectând anumite respectând anumite termene ale societății de asigurări unde ai încheiat acest tip de asigurare.

În cazul furtului total, ai la dispoziție o zi lucrătoare de la constatarea organului abilitat să notifici acest eveniment.

În cazul în care ți s-au pierdut cheile sau ți s-au furat. Ai la dispoziție o zi lucrătoare să notific acest eveniment.

În cazul producerii celorlalte riscuri asigurate, mai puțin vătămările. Ai la dispoziție maxim 3 zile lucrătoare să notifici societatea de asigurări. Evident după ce ai completat constatul amiabil de accident sau ai fost la poliție și ți s-a eliberat dovada.

În cazul accidentelor cu vătămari corporale, ai un termen de 15 zile să notifici societatea de asigurări CASCO. Asta după ce ai fost la poliție, sa a venit poliția la fața locului să constate evenimentul.

Atenție!

Aceste termene au fost luate din condițiile societăților de asigurări și a fost făcută o medie a acestor zile. Fii informat în momentul încheierii unei polițe de asigurare CASCO și să studiezi în acele condiții termenul în care trebuie să notifici dauna în funcție de tipul evenimentului.

Aceste termene sunt foarte stricte pentru că notificarea daunei reprezintă începerea procesului de reparație a vehiculului tău și evident și de despăgubire.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.