Ai grijă la aceste mașini!

Când nu îți oferă acoperire polița RCA ?

Există vehicule care au montate suplimentar diverse instalații cu ajutorul cărora își desfășoară activitatea zilnică. Spre exemplu, mașinile de deszăpezit au montate în față acea lamă.

Dacă se întâmplă ca mașina ta să fie lovită de o astfel de lamă, tu nu vei fi despăgubit prin intermediul asigurării RCA a vehiculului de deszăpezire deoarece acest risc este exclus din asigurarea RCA.
Totuși, pentru a îți putea recupera paguba, ar trebui să te duci la societatea de care aparține această mașină, ulterior îndreptându-te împotriva asigurării lor de răspundere profesională.

De aceea, pe timp de iarnă este recomandat să vă parcați mașinile în locuri cât mai ferite, evitând parcările ilegale sau în zone intens circulate.
Situația sus-menționată este doar un exemplu, acoperirea nefiind oferită pentru niciun fel de vehicul ce are montat suplimentar orice tip de instalație.

Tu știai de această excludere ? Spune-mi în comentarii ce părere ai despre ea, este corect sau nu ?

Pe blogul nostru, am scris în trecut numeroase articole ce sigur îți pot veni de folos, cum ar fi:

 

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie în viitor și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up