Nepurtarea centurii de siguranță dublează riscul de a muri!

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

România are cea mai mare incidență de decese din accidente rutiere la nivelul Uniunii Europene. Numărul se ridică la 96 de persoane la un milion de locuitori față de media celorlalte țări din Uniune de 50 de persoane la un milion de locuitori.

Dincolo de aceste cifre care sunt prinse în niște statistici, discutăm de niște vieți omenești. Fii responsabil și poartă centura de siguranță!

Având în vedere aceste statistici îngrijorătoare, te întrebi și tu dacă trebuie oare să porți centura când te duci până la supermarket? Evident.
În oricare exemplu la care ne-am putea gândi, purtarea centurii de siguranță este absolut obligatorie. Este un obiect foarte mic, care nu încurcă cu nimic pasagerul, însă îl protejează foarte mult, mai mult decât ne putem imagina. Până și o tamponare la o viteză redusă de doar 50 km pe oră poate dăuna grav și chir ucide pasagerul. Așadar fii responsabil și poartă centura de siguranță! Centura reduce cu până la 45% riscul de accidentări grave ale șoferului cât și ale pasagerilor.

Am scris în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te pot ajuta:

Sfaturi pentru deplasarea în concediu cu mașina

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.