In agentia RITTER Broker din Kaufland te poti relaxa la NETFLIX cat astepti ofertele

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Asa cum v-am obisnuit, continuam extinderea retelei Ritter Broker in 2021 atat prin puncte stradale, cat si prin insule si prin noi magazine in centre si galerii comerciale. Astfel ca la inceputul lunii mai, am deschis primul magazin cu un concept total nou, cu zona de relaxare, unde puteti urmari gratuit serialul sau filmul favorit pe Netflix, cat timp asteptati cele mai bune oferte de asigurari pentru ca timpul sa treaca neobservat.

Noul magazin marca Ritter Broker este in incinta galeriei comerciale Kaufland Barbu Vacarescu, situat in Bucuresti, Sector 2, Str. Barbu Vacarescu, nr. 120 – 144 si este deschis de luni pana duminica intre orele 09:00 – 20:00.

Noul concept de magazin pune la dispozitia clientilor servicii personalizate de la toate societatile de asigurari prezente in Romania si nu numai, care acopera multiple tipuri de asigurari.

La noi puteti gasi cele mai bune oferte pentru asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, cea pentru avarii si furt a autovehiculelor tip CASCO, inclusiv a utilajelor neinmatriculabile, asigurarea obligatorie si facultativa a locuintelor, asigurarea cladirilor si a bunurilor apartinand persoanelor juridice, inclusiv cele pentru lucrari de constructii, a masinilor, utilajelor, instalatiilor si a echipamentelor, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate cu acoperire inclsiv pentru COVID-19 si pentru rezidentii straini in Romania.

De asemenea, oferta noului magazin Ritter Broker cuprinde asigurari complexe adresate transportatorilor interni si internationali de marfa si calatorii, asigurarea animalelor si culturilor agricole, asigurari individuale si de grup, de accidente si de boala, asigurari de raspundere civila si profesionala, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian si feroviar, asigurari de pierderi financiare, garantii si altele.

         

Asigurarea nu este doar un simplu proces de vanzare – cumparare a politelor de asigurare. Contractarea si consumul serviciilor de asigurare necesita profesionalism si anumite cunostinte din partea consumatorilor. Practica ne demonstreaza ca este eronata opinia conform careia poti solutiona problemele ce tin de managementul riscului si de asigurari, fara cunoasterea anumitor aspecte legislative si principii specifice activitatii de asigurare si managementului de risc.

E nevoie de calificare, experienta si abordare profesionista, asa cum toti colegii din echipa de vanzari Ritter Broker o au. Cum sa alegi cea mai buna companie dintre cele peste 30 de companii ce activeaza pe piata? Cum sa negociezi o acoperire buna la un pret adecvat? Cum sa inchei un contract ce ti-ar garanta obtinerea despagubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum si raspunsurile la alte intrebari intra in competenta unui broker de asigurare.

Broker-ului de asigurari ii revine rolul esential de a ajuta clientul sa-si exercite dreptul la libera alegere, actionand ca intermediar intre vanzatorul si consumatorul serviciilor de asigurare – declara Catalin Vasile, Director General Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare.

Noul magazin Ritter Broker va ofera pe langa serviciul de brokerj de asigurari si servicii aditionale de: brokeraj in domeniul leasing-ului financiar-operational cat si in domeniul pensiilor private pilon III, colaborand cu 30 de societati de asigurari, 2 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 12 companii de leasing financiar si operational, putand sa ofere potentialilor clienti mai mult de 1.000 de produse financiare.

Va asteptam cu drag !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.