Atenție la polițe RCA false !

De ceva timp a apărut în mediul online cât și în presă faptul că încă se emit polițe RCA false.

Există persoane care în mod fraudulos se impersonează ca profesioniști în domeniu și emit polițe de asigurare RCA false la societăți de asigurări care nici măcar nu mai există.

Acest aspect, pe lângă faptul că este ilegal, duce la înșelarea persoanelor, pentru că aceștia vând o foaie care nu are niciun fel de acoperire, fără niciun fel de valoare.

Având în vedere că în piață încă se vând polițe RCA false, vă recomandăm să intrați pe site-ul asfromania.ro. Acolo puteți  să verificați licența societății de asigurări RCA de la care ați cumpărat polița.

Piața de asigurări este strict reglementată de autoritatea de supraveghere financiară, aceasta nu va lăsa niciodată o societate de asigurări care nu mai are licență să vândă în continuare polițe de asigurări RCA și nu numai.

În concluzie nu vă lăsați înșelați de persoane cu o moralitate îndoielnică. Să nu încheiați polițe de asigurări  RCA și nu numai la societăți de asigurări care nu sunt autorizate. Dacă ceva pare suspect, trimiteți un e-mail către asfromania.ro. Puteți să verificați atât societatea de asigurări, cât și intermediarul, adică brokerul de asigurări.

Am scris în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te pot ajuta:

Sfaturi pentru deplasarea în concediu cu mașina

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up