Beneficiu pentru mașinile electrice și hibride

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

            Beneficiu pentru mașinile electrice și hibride. Ce este vinieta?

        Primăria municiupiului București acordă viniete de parcare gratuită pe tot anul în parcările publice pentru autovehiculele electrice și hibride.

        În centrul Bucureștiului, parcarea este destul de scumpă, aproximativ 10 pe oră.

        De unde poți obține această vinieta?

        Vinieta se obține în urma unei solicitări în scris la direcția parcaje din strada Domința Ancuța nr. 1 din sectorul 1 la administrația străzilor București. Această cerere o poți descărca de pe aspmb.ro.
Vei completa această cerere cu talonul mașinii, cartea de identitate a mașinii și dacă mașina este pe firmă vei avea nevoie și de o împuternicire. Aceste documente vor fi trimise pe adresa de e-mail office@aspmb.ro.

        După confirmarea cererii, vei fi informat că vinieta poate fi ridicată în original de la sediu. Te vei prezenta cu cererea trimisă și pe e-mail împreună cu celelalte documente obligatoriu in original.. Vei primi un mesaj de la administrație în decrsul a 7 zile.

        Acest proces trebuie reluat în fiecare an în luna ianuarie, pentru că dacă îți obții vinieta în luna martie va fi valabilă până la 31 decembrie.

        Reprezentanții administrației străzilor recomandă lipirea acestei viniete pe partea din dreapta sus a parbrizului pentru a fi ușor vizibilă.

        Pe blogul nostru, am scris în trecut numeroase articole ce sigur îți pot veni de folos, cum ar fi:

        Am realizat și un clip pe youtube despre vinietă, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie în viitor și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Catalin, cum identific locurile acelea de parcare gratuita? Am vinieta. Vad destul de multe strazi in zona Universitate, zona care ma intereseaza, dar nu stiu exact parcarile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.