Cât costă un RCA și CASCO la o remorcă ?

Cătălin Vasile de la Ritter.ro are o remorcă de 750 de kg Pop Industry modelul Repo, iar pe asigurarea RCA s-a  plătit 66 de lei pe an, fiind tarif pentru clasa B0. Este un preț foarte accesibil pentru un an de zile, iar evident cu cât se va crește în clasa de bonus malus, tariful va scădea.

Dacă ai o remorcă cu o masă maximă autorizată mai mare de 750 de kg, evident tariful va crește. Pentru o semi remorcă costul RCA este undeva la 200-250 de lei pe an, deci tot un tarif foarte atractiv.

Polița CASCO pentru această remorcă este 500 de lei pe an, cu plata în 12 rate. Această poliță este de tip full CASCO, adică toate riscurile importante incluse. Părerea noastră este că acesta este un preț bun, având în vedere că orice daună este posibil să coste mult mai mult decât valoarea poliței.

Polița CASCO încheiată este una fără franșiză, cu aceasta inclusă, probabil prețul ar fi fost mai ieftin.

Considerăm că prețul ambelor asigurări pe an de aproximativ 570 de lei sunt destul de accesibile. Asta înseamnă undeva la 47 de lei pe lună.

Am scris în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te pot ajuta:

Sfaturi pentru deplasarea în concediu cu mașina

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up