Eu plătesc ceva când îmi repar mașina pe RCA ?!

Avem sau nu franșiză la asigurarea RCA?

Polița de asigurare RCA nu are franșiză.

Există o situație a unui client Ritter ce ne-a spus că acesta a lăsat mașina la reparații într-un service în baza unui dosar de daună. Ni s-a spus că la sfârșitul reparaților, oamenii de la service l-au pus să mai achite o sumă în plus. De aici ar veni întrebarea dacă polița RCA are franșiză. În astfel de situații trebuie investigat bine ce s-a reparat în plus astfel încât să nu plătiți sume suplimentare.

Noi am recomandat clientului să analizeze nota de constatare de la dosarul de daună și să analizeze și reparația efectuată de către service și de aici rezultă diferența în plus pe care ar trebui să o achite.

Noi, cei de la Ritter Broker am făcut această analiză pentru clientul nostru și am descoperit că acesta avea pe dosarul de daună deschis reparația bării față și aceasta a dorit și aripa față să fie vopsită.
Aripa față nefiind din dosarul de daună, a trebuit să achite diferența. Clientul a crezut că această problemă face parte din dosarul de daună.

Polița de asigurare RCA nu are franșiză și nu aveți niciodată de achitat vreo sumă în plus.

Am scris în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te pot ajuta:

Sfaturi pentru deplasarea în concediu cu mașina

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up