Cele mai ciudate asigurări

În străinătate există mult mai multe tipuri de asigurări decât în România, unele dintre ele fiind foarte ciudate.

În America, în momentul în care îți faci o asigurare de viață îți poți adăuga ca și clauză suplimentară răpirea de către extratereștri.

Asigurarea împotriva răpirilor

Cei care sunt îngrijorați că nu vor avea bani suficienți să-i plătească pe răpitori, își pot încheia o poliță de asigurare împotriva răpirii. O clauză interesantă găsită la o poliță de asigurare este riscul de a fi părăsit în fața altarului chiar în ziua nunții. Adică în momentul în care partenerul tău se răzgândește și nu mai apare în ziua nunții, îți poți recupera cheltuielile pentru organizarea evenimentului.

Asigurarea părților corpului

În general, celebritățile sunt persoanele care cumpără aceste asigurări și își asigură diverse părți ale corpului.

O altă asigurare puțin ciudată pentru noi este asigurarea papilelor gustative. Această asigurare este cumpărată de bucătarii din întreaga lume care nu vor să aibă pierderi financiare în momentul în care își pierd gustul.

O asigurare puțin hilară este asigurarea împotriva căderii nucilor de cocos. Statisticile spun că anual mor aproximativ 150 de oameni din cauza căderii nucilor de cocos. Astfel companiile de asigurări au văzut și aici un potențial de a vinde polițe de asigurare dedicate acestui risc.

O altă asigurare interesantă este pentru cei care practică golful, adică protecție împotriva accidentelor petrecute pe terenul de golf.

Asigurarea împotriva fenomenelor meteo.

Nu poți controla vremea, dar cu siguranță cu o astfel de poliță, îți poți recupera banii în momentul în care nămeții de zăpadă ți-au înlocuit nisipul fin.

După cum puteți vedea asigurările pot să fie foarte ciudate, care dintre ele ți s-a părut cea mai interesantă?

Am scris în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te pot ajuta:

Sfaturi pentru deplasarea în concediu cu mașina

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up