Vinovatul nu vrea să declare accidentul. Ce este de facut?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

        Mergi neapărat la poliție dacă ești lovit în trafic iar acea persoană pleacă de la locul faptei. Procedează la fel dacă acesta nu vrea să completeze constatul amiabil.

        Un sfat foarte important pe care îl putem da este să faceți o poză la autoturismul care v-a lovit. În această poză, trebuie încadrate plăcuța cu numărul de înmatriculare și porțiunea avariată. Mai multe poze se pot dovedi de folos în soluționarea situației.

        Persoana care a părăsit locul faptei va primi o înștiințare de la poliție în a se prezenta la secție pentru a da declarații și pentru a se confrunta mașinile.

            Ce înseamnă confruntarea?

        Polițistul va chema ambele persoane implicate în accident, se vor pune ambele mașini în poziția accidentului, iar acesta va verifica dacă accidentul chiar s-a întâmplat.

        Dacă vei fi lovit de cineva care nu vrea să facă un constat amiabil de accident, va trebui să mergi la poliție, chiar dacă cel ce te-a lovit refuză să o facă. Până în 24 de ore va trebui să declari accidentul. În cazul în care sunt implicate și victime, situația se complică și trebuie neapărat să apelezi la  poliție.

         Am realizat, în trecut și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur te-ar putea ajuta

Ai grijă să nu îi inmanezi asigurarea RCA

Care este diferența dintre un broker și un agent de asigurări?

        Am realizat și un clip pe youtube despre accident, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.